Αποστολές Παραγγελιών

.

Ταχύτητα Αποστολών και υπολογισμός μεταφορικών.

Η TonerExperts σε συνεργασία με την ACS courier σας προσφέρει ταχύτατη αποστολή των παραγγελίών σας, αξιόπιστα, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βάση του ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας σας. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το κόστος ανά περιοχή.

.

Παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το κατάστημα μας χωρίς κόστος ακόμα και αυθυμερόν. Βρείτε εύκολα το κατάστημά μας κάνοντας click εδώ.

.

  • Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες άνω των 80€.

Η TonerExperts προσφέρει δωρεάν μεταφορά για παραγγελίες άνω των 80€.

.

  • Αποστολές εντός Αττικής (Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα).

Για αποστολές εντός Αττικής το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,50€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 2,99€ από 2 έως 3 κιλά, 3,48€ από 3 έως 4 κιλά, 3,97€ από 4 έως 5 κιλά και αυξάνεται κατά 0,74€ για κάθε επιπλέον κιλό.

.

  • Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτός Νησιών (Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα εκτός Δυσπρόσιτων περιοχών).

Για αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα εκτός Νησιών το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 3,10€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 3,60€ από 2 έως 3 κιλά και αυξάνεται κατά 0,98€ για κάθε επιπλέον κιλό.

*Προσοχή: Σε περίπτωση Δυσπρόσιτων περιοχών το κόστος αποστολής στην πόρτα σας είναι δυσανάλογα μεγάλο. Εμείς επιλέξαμε και υπολογίζουμε το κόστος μεταφοράς μέχρι το πλησιέστερο υποκατάστημα του ταχυμεταφορέα κρατώντας το σταθέρο στα παραπάνω επίπεδα. Αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε.

.

  • Αποστολές στα Νησιά (Παράδοση σε 2 - 3 ημέρες).

Για αποστολές σε Νησιά το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 3,20€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, 3,80€ από 2 έως 3 κιλά και αυξάνεται κατά 1,23€ για κάθε επιπλέον κιλό.

.

  • Αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων γίνονται εντός 10 ημερών από την τιμολόγιση.

*Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σας.